Installateur van der Poll uit Langedijk bestaat meer dan 150 jaar

Installateur Van der Poll bestaat sinds 1860. Het is van oudsher een Amsterdams familiebedrijf, dat in 1914 is verhuisd naar Broek op Langedijk. In 2009 is ons nieuwe pand in Oudkarspel gereed gekomen en zijn wij verhuisd naar Oudkarspel. Wat begon als koper- en blikslager is uitgegroeid tot een totaalinstallateur op het gebied van:

 • elektrotechnisch werk
 • loodgieters- en verwarmingsinstallatietechniek
 • platdakbedekking en zinkwerkzaamheden.

Wij leveren diensten aan particulieren, aannemers, adviseurs, architecten en woningbouwverenigingen. Bij Installateur van der Poll staan kwaliteit van de uitvoering en de tevredenheid van de klanten altijd voorop. Daar waar nodig hebben wij samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde bedrijven. Samen met deze bedrijven bieden wij een totaalproduct waarmee wij de klant het werk uit handen nemen. Wij zijn en blijven het aanspreekpunt voor de klant en blijven verantwoordelijk voor de hele uitvoering van het project.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf dat, in samenwerking met scholen, leerlingen met een leerovereenkomst binnen ons bedrijf opleiden tot volwaardige monteurs.

Voor de onderstaande werkgebieden zijn wij KOMO-Instal gecertificeerd volgens BRL6000:

 1. Ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties van individuele woningen
 2. Ontwerpen en installeren van middelgrote elektrotechnische installaties (t/m 3x80A) van bouwwerken anders dan individuele woningen
 3. Ontwerpen en installeren van gasinstallaties en installeren van gasverbrandingstoestellen
 4. Ontwerpen en installeren van middelgrote gasinstallaties
 5. Ontwerpen en installeren van leidingwaterinstallaties van individuele woningen
 6. Ontwerpen en installeren van leidingwaterinstallaties van bouwwerken anders dan individuele woningen
 • UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel
 • Derbigum is leverancier van onze bitumen dakbedekking. Wij zijn ook erkenningshouder van Derbigum

In het erkenningen register van de InstallQ zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid. In het erkenningen register is een installatiebedrijf te selecteren op een achttal vakgebieden of vakdisciplines. De vakgebieden zijn zo gekozen dat nagenoeg het gehele vakgebied wordt afgedekt. In het register is te selecteren op deze vakgebieden en in combinatie met een postcode range vindt u de installateur bij u in de buurt die gespecialiseerd is.

De vakdisciplines zijn:

 • Gasinstallaties
 • Waterinstallaties
 • Elektrotechnische installaties
 • Centrale Verwarmingsinstallaties
 • Luchtbehandeling installaties
 • Rioleringsinstallaties
 • Warmtepompinstallaties
 • Metalen Dakbedekking

Heeft u vragen over ons installatiebedrijf, neem dan contact met ons op, of bel: 0226 316 444.