Dakbedekking van installateur Van der Poll

Er zijn een aantal voorkeuren als het gaat om dakbedekking, comfort en veiligheid. Hieronder een overzicht:

  • De dakbedekking moet liefst onbrandbaar zijn
  • Moet bestand zijn tegen atmosferische invloeden
  • Moet licht van gewicht zijn
  • Onderhoudsvrij zijn en eenvoudig aan te brengen
  • Bij schuine of hellende daken zijn vorm en kleur van de dakbedekking van belang, want zij bepalen uiteindelijk het esthetisch effect van het gebouw waarop het is aangebracht. Bij platte daken speelt dit geen rol. Wanneer een plat dak als terras wordt gebruikt, dan worden aan de dakvloer speciale eisen gesteld.

Platte daken vragen een geheel waterdichte bedekking. Bij hellende daken moeten de bedekkingselementen afwaterend zijn aangebracht, dat wil zeggen dat het water er dient af te lopen, zonder naar binnen te dringen. Het dak is in letterlijke zin niet waterdicht. Verder is het van belang dat de dakbedekking dampdoorlatend is. Is dat niet het geval dan dient aan de binnenkant van de dakconstructie een dampremmende laag te worden aangebracht, om te verhinderen dat woonvocht in de constructie dringt en condensatie vormt.

Platdakbedekking van Derbigum

derbigum_logo_duurzame_dakbedekking

Wij gebruiken voor onze platdakbedekking Derbigum. De reden waarom wij dit gebruiken is zonder twijfel: kwaliteit. Kwaliteit zorgt er voor dat het werk correct wordt uitgevoerd en met de best mogelijke service geleverd wordt. Kwaliteit die past binnen een professioneel kader. Die past bij een waterdicht plat dak en lange levensduur.

De kwaliteit van DERBIGUM begint bij de uitstekende eigenschappen:

  • kwaliteitsmaterialen
  • lange levensduur
  • onovertroffen brandwerendheid
  • ongeëvenaarde garanties en een ruime keuze aan speciaal ontwikkelde producten voor verschillende toepassingen.

We zetten dezelfde kwaliteit in voor het bevestigen van Derbigum dakbedekking. Wij gebruiken geavanceerde vloeibare applicatie-producten, -gereedschap en oplossingen om de dakbedekking te installeren, met weinig of geen vlam.

Wilt u kennis maken met onze aanpak van een professionele Derbigum platdakbedekking? Bel nu voor een afspraak 0226 316444.

Zinken Goten van installateur Van der Poll

Een dakgoot is in de traditionele woningbouw een gezichtsbepalende markering van de overgang van dak naar gevel. De vele uitvoeringsmogelijkheden maken een zinken goot tot veelzijdige afwerking van een woonhuis. Doordat zink een natuurlijke oppervlaktelaag heeft die zich constant vernieuwd, is de goot aan de buitenzijde onderhoudsvrij.

Een zinken goot heeft een levensduur van 50 tot 75 jaar en is bij vervanging volledig recyclebaar.

De meest toegepaste zinken goten zijn de bak- en mastgoten, bevestigd in beugels en goten toegepast in een omtimmerde bak. De typisch Nederlandse bak- en mastgoot is herkenbaar aan de ‘neus’, die zich achter de kraal bevindt. Er zijn een aantal standaard afmetingen bak- en mastgoten, waarvoor een scala aan standaard artikelen leverbaar zijn, zoals gootbeugels, kopschotten en separatiestukken. Voor een duurzame toepassing van een zinken goot zijn twee punten belangrijk: afvoercapaciteit en expansie.

Wilt u uw platte daken van dakbedekking voorzien en zinken dakgoten, neem dan contact met ons op, of bel: 0226 316 444.