De juiste cv-ketel voor comfort in huis

De laatste jaren is het rendement van een cv-ketel belangrijker geworden. Wij bieden een keuze uit Verbeterd Rendement (VR) en Hoog Rendement (HR) cv-ketels. Als minimaal 83% van de energie wordt omgezet in nuttige warmte, dan spreken we van "Verbeterd Rendement" (VR). Vanaf 90% is er sprake van "Hoog Rendement" (HR). Hoog Rendement is onderverdeeld in HR100 (vanaf 90%), HR104 (vanaf 94%) en HR107 (vanaf 96%). Afhankelijk van het verbruik kunnen de besparingen oplopen tot enkele honderden euro's per jaar.

Wij leveren alle systemen, afhankelijk van uw vraag en (technische) mogelijkheden.

Wij zijn ook gecertificeerd volgens BRL6000-25 en voldoen aan de regels voor koolmonoxide vrije en veilige installaties, welke wettelijke regeling per 1 april 2023 van kracht is.

006

Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig?

Neem contact met ons op voor een aanbieding op maat, ook voor warmtepompen en hybride systemen.

Onderhoud cv-ketels en andere apparatuur

Voor het onderhoud aan uw cv-ketel en andere apparatuur kunt u terecht bij Energie Service Noord West. Wij zijn aandeelhouder van ESNW, die voor ons al het onderhoud uitvoert. Lees meer over onderhoud.

Heeft u vragen over cv-ketels of wilt u een afspraak maken en een offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op, of bel: 0226 316 444.