Zonnepanelen van installateur Van der Poll

Wilt u energie besparen met zonnepanelen? Zonnepanelen geven een gegarandeerd rendement en u verdient de investering binnen 8 jaar terug. Dit is natuurlijk afhankelijk van de gasprijs. U spaart hiermee niet alleen het milieu, maar krijgt uiteindelijk ook de energierekening klein.

Energie besparen met zonnepanelen?

  • Bespaar flink op uw energiekosten
  • Waardeverhogend voor uw woning
  • Een rendabele investering
  • Plus goed voor het milieu!

Vraag vandaag nog een offerte aan, bel 0226 316444

Zonneboilersysteem

Een zonneboilersysteem is een boiler die samenwerkt met collectoren op het dak. De collectoren zien er hetzelfde uit als zonnepanelen. In de collectoren loopt een vloeistof die wordt opgewarmd door de zon. Vervolgens warmt deze vloeistof het water op in een boiler. Zelfs wanneer het buiten 2 graden is, is er rendement met een zonneboiler. Dit water kan worden gebruikt om mee te douchen, of voor de lage temperatuurverwarming.

Warmtepomp

Er zijn verschillende soorten warmtepompen op de markt. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit: een lucht-water warmtepomp of een grondwarmtepomp. Een lucht-water warmtepomp is in feite een omgekeerde koelkast. Zij onttrekt warmte aan de buitenlucht en verwarmt op die manier het water dat kan worden gebruikt om te douchen, of voor de lage temperatuurverwarming zoals vloerverwarming.

Een grondwarmtepomp maakt gebruik van hetzelfde principe en gebruikt een bodemwisselaar om met temperatuurverschil energie op te wekken. Dit systeem is kostbaarder, omdat er een pijp de grond in wordt geslagen om gebruik te kunnen maken van de temperatuurverschillen. In de zomer moet de bodem worden geregenereerd en zorgt de warmtepomp voor koeling in het huis.

Wilt u meer weten over het opwekken van duurzame energie met warmtepomp, zonneboiler of zonnepaneel, en een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op, of bel: 0226 316 444.