Diensten

Totaalinstallateur Van der Poll uit Oudkarspel verzorgt alle installaties in huis

Wij zijn een allround installateur en verzorgen alle installaties in huis en kantoor in de provincie Noord-Holland. Hieronder vindt u onze dienstverlening en links naar de verschillende bedrijfsonderdelen.

Cv-ketel en verwarmingsinstallaties

Centrale verwarming met cv-ketel is essentieel voor comfort in huis. Wij adviseren u als erkend installateur de beste keuze en leveren daarbij kwaliteit. Lees meer over cv-ketels en verwarmingsinstallatie.

Service & onderhoud

Voor storingen en onderhoud aan uw gastoestellen zijn wij aandeelhouder van Energie Service Noord West. (link naar esnw.nl) Zij voeren voor ons het onderhoud uit. Lees meer over service & onderhoud.

Airconditioning

Waar verwarming op koude dagen comfort in huis brengt, zorgt airconditioning voor comfort in huis op warme zomerse dagen. Lees meer over airconditioning.

Gas, water en riool

Een goed functionerend gas, water en riool netwerk is essentieel in een woning. Moet er sanitair verplaatst worden, of wilt u een buitenkraan, wij regelen het voor u. Lees meer over gas, water en riool.

Dakbedekking

Wilt u uw woning, aanbouw, carport of dakkapel voorzien van nieuwe dakbedekking of nieuw zinkwerk, vraag een offerte aan. Lees meer over dakbedekking.

Sanitair

Het sanitair voor uw nieuwe badkamer of toilet kunt u bij ons aanschaffen. Vervolgens installeren wij het voor u. Lees meer over sanitair.

Ventilatie

Balans of mechanische ventilatie nodig? Wij onderhouden beide systemen en leggen het ook aan. Lees meer over ventilatie.

Elektra

Ook voor elektra bent u bij ons aan het juiste adres. Of het om een telecommunicatienetwerk gaat of bekabeling voor data, wij sluiten uw apparatuur aan. Lees meer over elektra.

Duurzaam

Met een duurzame installatie wekt u uw eigen energie op. Het is ook nog eens goed voor uw portemonnee. Lees meer over duurzaamheid.


Heeft u vragen over onze installatiediensten of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op, of bel: 0226 316 444.